De 10 mooiste kantoren van Nederland

In Nederland zijn talloze mooie kantoren, maar er zijn er een paar die er toch wel echt behoorlijk boven uit stijgen. In dit artikel zetten wij die mooie kantoren op een rijtje en vertellen we wat er nou zo speciaal is aan deze gebouwen.

De kantoren

1. GOOGLE:

Het mooiste kantoor in Nederland is het kantoor van miljardenbedrijf Google. Het kantoor is passend bij Google door de moderniteit en technologie en is echt Hollands gemaakt door de bakfietsen en andere echt Nederlandse decoraties in het kantoor.

2. JOOLZ:

Wat ervoor zorgt dat het kantoor van Joolz er op deze lijst uitspringt is de tropische sfeer in het pand. Het gebouw zit vol met tropische planten en bloemen en dat zorgt voor een fijne werksfeer.

3. FACEBOOK

Het kantoor van het tweede miljardenbedrijf op onze lijst, Facebook, is ingericht op een erg passende wijze voor het bedrijf. Het geeft een sociale sfeer af en is modern.

4. DE RESIDENT

Dit erg grote kantoor in Den Haag is door het gebruik van veel glas heel helder en goed verlicht. Het bestaat uit twee gebouwen die verbonden zijn met een loopbrug.

5. PWN

Het kantoor van PWN reflecteer erg goed waar het bij het bedrijf om draait. Het drinkwaterbedrijf is omringd door water en is grotendeels gemaakt van mooi schoon glas.

6. IMBULL

Het kantoor van Imbull is gesitueerd en de oude oranjekerk in Amsterdam. Het is hen gelukt om het oude gebouw van binnen om te toveren tot een modern kantoor.

7. NUON

Het kantoor van Nuon is volledig in Scandinavische stijl ingericht, het is mooi open en kunstig.

8. MCDONALD'S

Op het eerste gezicht zou je niet denken dat de mcdonalds op de Coolsingel in Rotterdam een fastfoodrestaurant is. Het is erg modern en heeft een fijne sfeer.

9. DE WATERCAMPUS

Dit kantoor in Leeuwarden is op ooghoogte met het water, dit geeft een erg mooi gezicht als je er naar kijkt.

10. LUCENT

Het kantoor van Lucent lijkt van buiten net op een kunstmuseum. Het is leuk om te zien.


Populaire posts van deze blog

Architectuur in Australie

Beroemde architectuur in Valencia, die je niet mag missen!